Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

covid19ho

 

Beste toneelliefhebber en sympathisant van Hoger Op.

 
I

In het 85-jarig bestaan van de gilde is het nog nooit voorgevallen dat we gedurende één jaar geen enkele toneelproductie zullen realiseren. Zelfs tijdens de oorlogsjaren werd er opgetreden door de gilde. Maar nu was het echt onmogelijk…

We hadden in het voorjaar van 2020 onze productie “What’s up James?” al doorgeschoven naar november 2020. Maar het Covid-19-monster heeft ons ondertussen verplicht tot verdere draconische maatregelen. We willen namelijk de gezondheid van onze leden en van onze toeschouwers zo veel mogelijk beschermen. Daarom hebben we beslist om ook in het najaar 2020 geen toneel op de planken te brengen.
Hierdoor zullen we het volgend theaterseizoen maar één productie realiseren in de loop van april 2021. We hopen dan de komedie “What’s up James?” onder voldoende veilige omstandigheden te kunnen brengen. Hierdoor zullen alle abonnees ook volgend seizoen met hun abonnement van 2019-2020 deze prachtige komedie kunnen komen bekijken.
 
Om de vaste kosten die uiteraard blijven doorlopen te dekken, bieden we op 2 en 3 oktober een “meeneem spaghettiweekend” aan. U kan dan onze gegeerde spaghetti of hespenrolletjes met witloof afhalen in ons clublokaal te Aalst (na reservatie via onze website). Concrete info hierover volgt later nog.
 
We hopen op uw begrip en kijken alvast uit naar de talrijke bestellingen van een heerlijke portie spaghetti of hespenrolletjes.
 
Het HO bestuur

Hoger Op in beeld ...