Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

hogerop fietst 2019

Na het succes van vorig jaar organiseren we op zaterdag 17 augustus 2019 terug een familiefietstocht in de omgeving van ons Hoger Op lokaal.  Onze vrienden van WTC “den blok” hebben een prachtig traject uitgetekend die zowel voor de ervaren fietsers als de gelegenheidsfietser haalbaar moet zijn.

We vertrekken aan ons lokaal om 13.30 uur en fietsen langs smalle maar gezellige wegen in de omgeving van de Falluintjes.  Onderweg zorgen we natuurlijk voor de noodzakelijke rustplaatsen waar we onze energie terug op peil kunnen brengen.  Na ongeveer 30 km gefietst te hebben keren we terug naar ons lokaal. Hier kunnen we nog napraten en tot rust komen met een drankje en een hapje.

Om een idee te hebben met hoeveel we zullen zijn is het raadzaam om voor 1 augustus in te schrijven via deze link  We vragen voor wie deelneemt aan de fietstocht een bijdrage van 10 euro waarin alle onkosten zijn opgenomen zoals verzekering, drankjes tijdens de rit, en het hapje achteraf. Je kan dit bedrag gerust betalen op de happening zelf of  voor 12 augustus overschrijven op de rekening van de gilde  BE91 7805 5935 6876 met vermelding van naam en het aantal deelnemers.

Tot op 17 augustus 2019.

Hoger Op in beeld ...