Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

hogerop fietst

Jaarlijks komen de Hoger Oppers samen om zich tijdens de zomermaanden sportief uit te leven. Het is reeds een traditie geworden om te kaatsen of petanque te spelen op de terreinen van de kaatsclub SV Herdersem. Naast sportieve redenen is het een ideaal moment om elkaar

 beter te leren kennen op een andere manier….

Dit jaar willen we het over een andere boeg gooien en organiseren we een familiefietstocht. Onze vrienden van wtc Den blok hebben een prachtig traject uitgetekend die zowel voor de ervaren fietsers als voor de gelegenheidsfietser haalbaar moet zijn.

We vertrekken aan ons lokaal om 13.30 uur en fietsen langs smalle maar gezellige wegen in de omgeving van de Falluintjes. We stoppen bij “Kawana welness” en het restaurant “De oude snas” waar we iets kunnen drinken. Na ongeveer 30 km gefietst te hebben keren we terug naar ons lokaal. Hier kunnen we nog napraten en tot rust komen met een drankje en een hapje.

 

Om een idee te hebben met hoeveel we zullen zijn is het raadzaam om voor 1 augustus in te schrijven via deze link  We vragen voor wie deelneemt aan de fietstocht een bijdrage van 10 euro waarin alle onkosten zijn opgenomen zoals verzekering, drankjes tijdens de rit, en het hapje achteraf. Je kan dit bedrag gerust betalen op de happening zelf.

Tot op 4 augustus 2018.

Hoger Op in beeld ...