Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

Eindelijk kunnen we het nieuwe theaterseizoen opstarten. Na het plotseling afbreken van het seizoen 2019-2020 om de alombekende reden, zijn we blij jullie opnieuw te kunnen verwelkomen op onze twee producties van het nieuwe toneeljaar.

Ondanks de blijvende steun van de stad en onze takeaway, hebben we sinds maart 2020 geen inkomsten meer gehad. Een aantal vaste kosten zoals onze lokaalkosten bleven doorlopen en een aantal gemaakte kosten voor de afgelaste opvoeringen van  'What’s up James' konden we niet recupereren.

Hierdoor kunnen we onze originele belofte om aan onze bestaande abonnees een verlaagd abonnementstarief toe te kennen niet meer waarmaken. Daarom vragen we om voor dit seizoen de volwaardige abonnementsprijs van 15 euro per persoon te willen betalen. 

Zo geniet je als abonnee van een wezenlijke korting van 30% op de toegangskaarten en kan je bovendien de producties van onze zustervereniging Nieuw Leven bijwonen tegen een abonnementsprijs van 7,50 euro. Zo bespaar je tot wel 10 euro.

Wij danken jullie voor het begrip en hopen jullie zeker terug te zien op een van onze voorstellingen dit seizoen in onze vertrouwde zaal in het Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst.

We hebben er alvast veel zin in om 'ons theater' te brengen! 

Hoger Op in beeld ...