Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

CORONAMAATREGELEN BIJ OPVOERINGEN WHAT’S UP JAMES 

Beste toneelliefhebber, abonnee, toeschouwer, sympathisant, …

Omwille van de stijgende besmettingscijfers en de toegenomen viruscirculatie werden er op 26/10, door het overlegcomité, bijkomende beslissingen genomen die ook voor onze cultuursector van belang zijn.

 Uitbreiding mondmaskerplicht, Covid Safe Ticket en ventilatie

Voor publieke evenementen vanaf 200 personen binnen en 400 personen buiten, stelt de federale regering het gebruik voor van het Covid Safe Ticket.

Bij gebruik van het Covid Safe Ticket vervalt de mondmaskerplicht die vanaf 29 oktober ook verplicht werd in binnenruimtes van inrichtingen voor culturele en recreatieve activiteiten, waaronder schouwburgen en concertzalen.

Ondanks het feit dat wij onder de 200 personen blijven, hebben wij toch beslist van het Covid Safe Ticket te gebruiken.

Iedereen zal dus zijn/haar Covid Safe Ticket (CST) moeten voorleggen aan de ingang van de zaal waar het zal worden ingescand.

Hierdoor vervalt in principe de mondmaskerplicht (en meer afstand bewaren), maar we raden toch nog steeds het gebruik van het mondmasker aan, als beschermende veiligheid voor u, de andere toeschouwers, de cast en de medewerkers van onze toneelgilde.

 In de foyer (bar) is het mondmasker in principe eveneens niet verplicht.

We zullen ook zorgen voor ventilatie van de zaal, o.a. door de inkomdeuren voldoende open te laten tijdens de productie. Hopelijk wordt het niet te koud en zullen we er alles aan doen om het u zo aangenaam en behaaglijk mogelijk te maken.

 We raden u toch aan om iets warmere kleding te voorzien dan gewoonlijk voor het bijwonen van een toneelvoorstelling.

 We hopen dat u begrip hebt voor deze maatregelen, die enkel en alleen bedoeld zijn om het u en ons zo veilig mogelijk te maken.

 

Het Hoger Op-bestuur.

Hoger Op in beeld ...