Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

 adam en evaEen verzameling korte scènes over mannen en vrouwen.

Auteur: Julia Engelen                                      Regie: Karel Pauwels

   2, 8, 9  en 11  april 2022 om 20.00 uur en 3 en 10 april 2022 om 14.30 uur.

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst

 Inhoud:

Adam en Eva op zoek naar een slaapplaatsje, vlak na hun vertrek uit het aards paradijs. Een duivenmelker, op zoek naar de liefde van zijn leven, laat zich inschrijven in een relatiebureau en wordt op zijn wenken bediend. Een vrouw die haar beklag doet over haar weinig presterende echtgenoot en zichzelf de specialist vindt van de seldersoep. Een interview met de moeder doet een huwelijkskandidaat vrezen voor zijn leven. Een peper en zoutvat. Spelletjes en overspel.
Een bundel korte scènes, die samen een avondvullend geheel vormen, over de relatie tussen man en vrouw, hun eeuwige strijd en hun zoektocht naar liefde.

 

Toegang: 10 euro - abonnee Hoger Op: gratis - abonne Nieuw Leven: 7.5 euro - lid open doek: 9 euro - kansen pas: 1.5 euro.

 Om te reserveren klikt u hier ....

 

Lees meer: Tweede productie: Adam en Eva

Op zondag 24 april 2022 is er de tradionele mis voor de overleden leden van de gilde. De eucharistieviering start om 11:00 uur in de kerk van  Onze Lieve Vrouw van Bijstand te Aalst Mijlbeek. 

Een klucht van Julia Engelen in een regie van Dirk Citters 

20,  26 en 27, 29 november 2021 om 20 uur  21 en 28 november 2021 om 14:30 uur. 

Inhoud:

whatsupjamesafficheJames Butler en juffrouw Kortebeen werken beiden voor de theaterproducer Harry Voets. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en maken voortdurend ruzie. Het gaat echter niet goed met Voets Productions. De vorige productie is vroegtijdig stopgezet en de huidige productie dreigt zelfs niet door te gaan ondanks het feit dat er al veel geld geïnvesteerd werd. De hoofdrolspeler en de hoofdinvesteerder haakten af. Maar dan komt John Rijkmans, rijke industrieel met een pak geld op de proppen. Hij wil onmiddellijk Harry Voets spreken of hij gaat met zijn centen naar Woestijnvis. Maar Harry is niet thuis.

Kortebeen laat James, de butler, dan maar doorgaan voor Harry Voets. Alleen mogen Harry zelf, zijn vrouw en zijn dochter dit niet weten. Maria, de vrolijke kuisvrouw promoveert juffrouw Kortebeen tot mevrouw Voets en plotseling moeten de aartsvijanden samenwerken als man en vrouw. Maar dan komen Harry en Imelda Voets thuis en gaan de poppen aan het dansen. Ondertussen probeert Kortebeen de acteurs Janine Lisschoeps en Kevin Johnson, warm te maken voor de nieuwe productie. Die Laatste vindt de butler wel een lekker stuk. En zo moet james zich in duizend bochten wringen om alles tot een goed einde te brengen. 

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst

 ingangsprijs: 10 euro 

reserveren kan via volgende link

  Spelen mee:  Giselè Anné, Danny De Boeck, Martine De Pelsmaeker, Jan De Smedt, Stijn De Wever, Evi Conruyt, Leon Heyvaert, Jan Pauwels, Karel Pauwels, Ingrid Schockaert, Elien Sonck

Lees meer: What's up, James ?

Affiche spaghettiweekend 2021 klein

Op 1 en 2 oktober 2021 nodigen  we u uit op het jaarlijks spaghettifestijn van de gilde in de zaal Kasteel De Rozerie Brusselsesteenweg 75 9300 Aalst
Zowel onze zelfgemaakte spaghetti als onze huisbereide hespenrolletjes met witloof zijn lekker.  Samen met het HO bier of een lekker wijntje garanderen we u een prachtige culinaire avond.

Er worden dit jaar geen kaarten verkocht en om alles vlot te laten verlopen, kan u ons reservatieformulier invullen en aanduiden of u blijft eten op “Kasteel De Rozerie” of u liever de gerechten komt afhalen.

De reservatie doet u dus liefst “online”, maar ook wie niet gereserveerd heeft is uiteraard welkom.

Reserveren kan door te klikken op onderstaande QR-code.
QRCode voor Uw bestelling voor 1 of 2 oktober 2021prijzen2021spaghetti3

Lees meer: Spaghetti weekend

Hoger Op in beeld ...