Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

 defeestzaalEen komedie van Mario Strypsteen in een regie van Luc Sergeant.

   1, 7, 8  en 10  april 2023 om 20.00 uur en 2 en 9 april 2023 om 14.30 uur.

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst

 Inhoud:

Piet moest enkel de feestzaal regelen van Angel voor hun trouwfeest. Dat deed hij dan ook, maar Angel is niet enthousiast over zijn keuze. Bea is blij dat ze haar zaal ,na vele jaren, nog eens kan verhuren. Gino, de pa van Piet komt helpen om de zaal op te knappen. Gino leeft al jaren met een groot geheim...zal dat geheim uitkomen? Angels ouders , Lodewijk en Christel, komen ook een handje toesteken. Lodewijk en Gino kennen elkaar al lang doordat ze handelen in iets wat het daglicht beter niet kan zien. Wat heeft Piet met Barbara en Marie, de twee beste vriendinnen van Angel ? En kan Christel om met wat Lodewijk en Bea gemeen hebben met elkaar ? Hoe reageert iedereen als alle vragen opgelost worden en alle geheimen uitkomen ?

 

Toegang: 10 euro - abonnee Hoger Op: gratis - abonne Nieuw Leven: 7.5 euro - lid open doek: 9 euro - kansen pas: 1.5 euro.

 Om te reserveren klikt u hier ....

 

Lees meer: Tweede productie: De Feestzaal

Op zondag 4 december 2022 is er de tradionele mis voor de overleden leden van de gilde. De eucharistieviering start om 11:00 uur in de kerk van  Onze Lieve Vrouw van Bijstand te Aalst Mijlbeek. 

Een thriller van Don Woods in een regie van Patrick Matthieu. 

Op 19, 25, 26 en 28 november 2022 om 20 uur en  20  en 27 november 2022 om 14:30 uur

 Inhoud: eendodelijke twweling

Myra Owen, net uit de gevangenis ontslagen, wordt door haar tweelingzuster ontboden op haar landgoed. Er wordt haar een deal aangepraat, waarvan ze niet half beseft hoe het in elkaar steekt... Maar als Elaine en haar man omgekomen schijnen te zijn bij een auto-ongeluk, blijkt Myra alles geërfd te hebben. Daarna begint alles fout te gaan. Irma, een sinistere dame die uit het niets lijkt op te duiken, begint Myra te chanteren. In de loop van het verhaal worden er enkele macabere moorden gepleegd, maar inspecteur Campion weet het raadsel op te lossen.

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst

Prijs: 10 euro - Reservatie verplicht 

Om te reserveren klikt u hier

Lees meer: Eerste productie: Een dodelijke tweeling

Affiche spaghettiweekend 2022 klein

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022 nodigen we u uit op het jaarlijks spaghettifestijn van de gilde in de zaal Kasteel De Rozerie Brusselsesteenweg 75 9300 Aalst
Zowel onze zelfgemaakte spaghetti als onze huisbereide hespenrolletjes met witloof zijn lekker.  Samen met het HO bier of een lekker wijntje garanderen we u een prachtige culinaire avond.

Er worden dit jaar geen kaarten verkocht en om alles vlot te laten verlopen, kan u ons reservatieformulier invullen en aanduiden of u blijft eten op “Kasteel De Rozerie” of u liever de gerechten komt afhalen.

De reservatie doet u dus liefst “online”, maar ook wie niet gereserveerd heeft is uiteraard welkom.

Reserveren kan door te klikken op onderstaande QR-code.
QRCode voor Uw bestelling voor 1 of 2 oktober 2021prijzen2021spaghetti3

Lees meer: Spaghetti weekend

Hoger Op in beeld ...