Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

Het gehoim affiche 2

Een komische whodunit van Gerrit Caudron  in een regie van Gerrit Caudron;

Een nieuwe creatie van Gerrit Caudron. na het successtuk van Rusthuis Bergaf..

 

  6, 12, 13  en 15  april 2019 om 20.00 uur en 7 en 14 april 2019 om 14.30 uur.

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst

 Inhoud:

Wanneer kasteelheer en eigenaar van een sigarenfabriek Vivendi Verdoodt vermoord wordt aangetroffen schieten inspecteur Bifi en zijn helper Baas in actie.
De hoofdverdachten zijn:
- Madame Van Geyt. De jaloerse echtgenote van Vivendi die op de hoogte was van al zijn escapades
en hem een lesje wou leren.
- Astàmorès. De Griekse onderdirecteur van de de fabriek. Hij had constant ruzie met Verdoodt en wou de leiding overnemen. Slechts 1 man stond hem in de weg.
- Samantha Labamba. Dametje van lichte zeden waar het geld van Verdoodt naartoe ging, maar ook zij voelde zich bedrogen door een derde persoon.
 
Samen met de hulp van agente Van Buyten, die altijd onverwacht binnenkomt en vooral met de hulp van het publiek, gaan zij op zoek naar de dader. Want misschien heeft de kuisvrouw het wel gedaan….

 

Toegang: 10 euro - abonnee hoger op: gratis - abonne Nieuw Leven: 7.5 euro - lid open doek: 9 euro - kansen pas: 1.5 euro.

 Om te reserveren klikt u hier ....

 

Lees meer: Tweede productie: Het geheim van 'k weet het ni

Op zondag 2 december 2018 is er de tradionele mis voor de overleden leden van de gilde. De eucharistieviering start om 11:00 uur in de kerk van Onze Lieve Vrouw Mijlbeek te Aalst.

schoonzusjesEen Franse comedie van Eric Assous in een regie van Karel Pauwels.

Drie broers spreken jaarlijks af voor een etentje, dik tegen de zin van hun vrouwen, die allesbehalve beste vriendinnen zijn. De mannen zijn alle drie succesvol in hun vak. Wat begint als een gezellig etentje, mondt algauw uit in een giftig steekspel tussen de schoonzusjes en hun respectievelijke mannen. En dan is er de onverwachte gaste, die paniek zaait bij de mannen en de vrouwen op stang jaagt. Want ze is jong, knap en...vrij. 

Over leugens, rivaliteit en bedrog, dit stuk herinnert er ons aan dat mannen – soms – lafaards zijn en vrouwen – meestal – meedogenloos. 

....

17,  23 ,24 en 26 november 2018 om 20.00 uur en 18  november 2018 om 14.30 uur.

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst 

Om te reserveren klikt u hier.  

Lees meer: Eerste productie: Schoonzusjes

spaghetti2018N

Op 19 en 20 oktober 2018 nodigen  we u uit op het jaarlijks spaghettifestijn van de gilde in de Zaal Beukenhof, Langestraat 12 te Aalst. (datum is verschoven van 21 en 22 september naar oktober 2018 omwille van een dubbele boeking in onze klassieke zaal)
Niet alleen de spaghetti maar ook de hespenrolletjes met witloof zijn lekker.  Samen met het HO bier garanderen we u een prachtige culinaire avond .....  

 

Kaarten kan u vanaf eind augustus verkrijgen bij alle Hoger Op leden.

Lees meer: Spaghetti weekend

Hoger Op in beeld ...