Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

Het abonnement van 19-20 blijft geldig voor het seizoen 20-21. U hoeft bijgevolg als abonnee niet te betalen voor het nieuwe seizoen.  We spelen in principe in de feestzaal van het Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst. (omgeving OLV ziekenhuis)

De normale toegangsprijs bedraagt 10,00 € (Leden Opendoek 9,00 €) De betalingen gebeuren nu best vooraf   via overschrijving op rek. nr BE91 7805 5935 6876 met vermelding van de namen en aantal personent.

Ook de houders van een KANSENPAS zijn welkom.

Lees meer: Ons theater abonnement en toegangsprijzen 20-21

Om de gezondheid van onze spelers en medewerkers te garanderen zullen we geen repetities houden tot en met eind december 2020. Al de andere geplande activiteiten, behalve de nieuwe formule van het spaghetti weekend, zijn jammer genoeg geannuleerd.  We vinden het risico te groot om jullie naar onze theaterzaal uit te nodigen en bovendien is deze zaal vermoedelijk zelfs niet beschikbaar voor ons omwille van de geldende veiligheidsvoorschriften van de school.

Op zondag 6 december 2020 is er de tradionele mis voor de overleden leden van de gilde. De eucharistieviering start om 11:00 uur in de kerk van Onze Lieve Vrouw Mijlbeek te Aalst.

Een klucht van Julia Engelen in een regie van Dirk Citters 

3, 9,  10 en 12 april 2021 om 20 uur  4 en 11 april 2021 om 14:30 uur. 

Inhoud:

whatsupjamesafficheJames Butler en juffrouw Kortebeen werken beiden voor de theaterproducer Harry Voets. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en maken voortdurend ruzie. Het gaat echter niet goed met Voets Productions. De vorige productie is vroegtijdig stopgezet en de huidige productie dreigt zelfs niet door te gaan ondanks het feit dat er al veel geld geïnvesteerd werd. De hoofdrolspeler en de hoofdinvesteerder haakten af. Maar dan komt John Rijkmans, rijke industrieel met een pak geld op de proppen. Hij wil onmiddellijk Harry Voets spreken of hij gaat met zijn centen naar Woestijnvis. Maar Harry is niet thuis.

Kortebeen laat James, de butler, dan maar doorgaan voor Harry Voets. Alleen mogen Harry zelf, zijn vrouw en zijn dochter dit niet weten. Maria, de vrolijke kuisvrouw promoveert juffrouw Kortebeen tot mevrouw Voets en plotseling moeten de aartsvijanden samenwerken als man en vrouw. Maar dan komen Harry en Imelda Voets thuis en gaan de poppen aan het dansen. Ondertussen probeert Kortebeen de acteurs Janine Lisschoeps en Kevin Johnson, warm te maken voor de nieuwe productie. Die Laatste vindt de butler wel een lekker stuk. En zo moet james zich in duizend bochten wringen om alles tot een goed einde te brengen. 

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst

 ingangsprijs: 10 euro 

 

 Spelen mee:  Giselè Anné, Danny De Boeck, Martine De Pelsmaeker, Jan De Smedt, Stijn De Wever, Nicky Gorus, Leon Heyvaert, Jan Pauwels, Karel Pauwels, Ingrid Schockaert, Elien Sonck

spaghetti affiche 2019

Daar Covid-19 vermoedelijk tot begin 2021 niet zal toelaten dat grote groepen mensen samenkomen, zochten we een andere formule voor ons jaarlijks spaghettifestijn.

Als alternatief organiseren we, coronaproof, een “meeneemversie” waarbij u spaghettischotels en/of hespenrolletjes met puree kunt afhalen na bestelling via deze link.   Gelieve wel  voor 28 september te bestellen. 

bestelnu

TIP         ook mogelijkheid lekkere Italiaans rode of witte wijn te bestellen

 

Lees meer: Spaghetti en hespenrolletjes om mee te nemen

Hoger Op in beeld ...