Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

theater_TIDS.jpg

De Stad Aalst, in samenwerking met Applaus (de verenigde theatermakers van groot-Aalst) en 9 lokale theaterverenigingen/-initiatieven organiseren met 'Theater in de stad' 8 bijzondere theaterbelevingen, vanaf 3 Euro per voorstelling.
Deze vinden plaats op diverse, aparte, verrassende, markante en karaktervolle locaties in het centrum van onze stad. Kom proeven van een reeks boeiende, korte of wat langere, krachtige theatervoorstellingen, lekkere amuses die plezant of indringend kunnen zijn, met levende personages of betoverende poppen…
Voor deze achtste editie kiezen we voor terug voor een festivalformule die je de volledige vrijheid geeft. Stel je programma samen en bepaal zelf je traject, geheel naar eigen wens, smaak of tempo. Veel voorstellingen kort na mekaar? Of liever gespreid over twee dagen? Eén of meerdere tussenstops, of nakaarten in ons
pop-up theatercafé?

Laat je verleiden en verrassen door de verscheidenheid van theater in al haar facetten en – bovenal - door de passie en de goesting die onze Aalsterse verenigingen met jou willen delen.  

Perfecte gelegenheid voor een uitstapje met of zonder kroost, toch?

zaterdag 10 en zondag 11 september 2022.  

Om de brochure van de opvoeringen (pdf) te downloaden klikt u hier.

Voor reservatie klikt u hier (reservatie verplicht)

Lees meer: Theater in de stad 2022 op 10 en 11 september

Affiche spaghettiweekend 2022 klein

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022 nodigen we u uit op het jaarlijks spaghettifestijn van de gilde in de zaal Kasteel De Rozerie Brusselsesteenweg 75 9300 Aalst
Zowel onze zelfgemaakte spaghetti als onze huisbereide hespenrolletjes met witloof zijn lekker.  Samen met het HO bier of een lekker wijntje garanderen we u een prachtige culinaire avond.

Er worden dit jaar geen kaarten verkocht en om alles vlot te laten verlopen, kan u ons reservatieformulier invullen en aanduiden of u blijft eten op “Kasteel De Rozerie” of u liever de gerechten komt afhalen.

De reservatie doet u dus liefst “online”, maar ook wie niet gereserveerd heeft is uiteraard welkom.

Reserveren kan door te klikken op onderstaande QR-code.
QRCode voor Uw bestelling voor 1 of 2 oktober 2021prijzen2021spaghetti3

Lees meer: Spaghetti weekend

Een thriller van Don Woods in een regie van Patrick Matthieu. 

Op 19, 25, 26 en 28 november 2022 om 20 uur en  20  en 27 november 2022 om 14:30 uur

 Inhoud: 

Myra Owen, net uit de gevangenis ontslagen, wordt door haar tweelingzuster ontboden op haar landgoed. Er wordt haar een deal aangepraat, waarvan ze niet half beseft hoe het in elkaar steekt... Maar als Elaine en haar man omgekomen schijnen te zijn bij een auto-ongeluk, blijkt Myra alles geërfd te hebben. Daarna begint alles fout te gaan. Irma, een sinistere dame die uit het niets lijkt op te duiken, begint Myra te chanteren. In de loop van het verhaal worden er enkele macabere moorden gepleegd, maar inspecteur Campion weet het raadsel op te lossen.

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst

Prijs: 10 euro - Reservatie verplicht 

Om te reserveren klikt u hier

Lees meer: Eerste productie: Een dodelijke tweeling

Op zondag 4 december 2022 is er de tradionele mis voor de overleden leden van de gilde. De eucharistieviering start om 11:00 uur in de kerk van  Onze Lieve Vrouw van Bijstand te Aalst Mijlbeek. 

Hoger Op in beeld ...