Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

Vanaf 16 augustus 2021 geldt in Aalst een nieuw circulatieplan binnen de ring van de stad. Hierdoor moet je met de auto vermoedelijk een nieuwe route volgen om onze zaal te bereiken.  Voor de Aalstenaars zal deze route ondertussen vrij goed gekend zijn.  Maar wie niet van Aalst is zal het Zaal Hoger Op bereikbaarheidmisschien toch even wennen zijn.

Vandaar dat we  een  deel van het nieuwe circulatieplan hier afdrukken. Je kan  zelf wel bekijken hoe je de zaal van het Sint-Maarteninstituut aan de Moorselbaan het gemakkelijkste kan bereiken (zie groene cirkel). 

Tip:  Wie met de auto komt volgt best zo veel mogelijk de ring van Aalst en sla af aan de lichten van de binnenstraat. (cirkel met cijfer 1)   Wie kan komt het best met de fiets aangezien de capaciteit van parkeerplaatsen op de speelplaats beperkt is.

meer info op de site van de stad.

Eindelijk kunnen we het nieuwe theaterseizoen opstarten. Na het plotseling afbreken van het seizoen 2019-2020 om de alombekende reden, zijn we blij jullie opnieuw te kunnen verwelkomen op onze twee producties van het nieuwe toneeljaar.

Ondanks de blijvende steun van de stad en onze takeaway, hebben we sinds maart 2020 geen inkomsten meer gehad. Een aantal vaste kosten zoals onze lokaalkosten bleven doorlopen en een aantal gemaakte kosten voor de afgelaste opvoeringen van  'What’s up James' konden we niet recupereren.

Hierdoor kunnen we onze originele belofte om aan onze bestaande abonnees een verlaagd abonnementstarief toe te kennen niet meer waarmaken. Daarom vragen we om voor dit seizoen de volwaardige abonnementsprijs van 15 euro per persoon te willen betalen. 

Zo geniet je als abonnee van een wezenlijke korting van 30% op de toegangskaarten en kan je bovendien de producties van onze zustervereniging Nieuw Leven bijwonen tegen een abonnementsprijs van 7,50 euro. Zo bespaar je tot wel 10 euro.

Wij danken jullie voor het begrip en hopen jullie zeker terug te zien op een van onze voorstellingen dit seizoen in onze vertrouwde zaal in het Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst.

We hebben er alvast veel zin in om 'ons theater' te brengen! 

Het Hoger Op boekje houdt je op de hoogte over de Hoger Op activiteiten en bezorgt je randinformatie over onze toneelvereniging.  Het verschijnt vier keer per jaar: september - november - maart - juni   

Wie het wenst kan de HO nieuwsjes van dit seizoen hier downloaden en rustig nalezen:

2021 Hoger Op nieuwsseptember 

2021 juni   

2021 maart   

2020 december

2020 september

Logo OVL BL 3QWe ontvingen van de provincie het verslag van onze deelname aan het provinciaal klasseringstornooi 2015-2016 met het stuk "het geheugen van water".  In een vrij kort verslag blijkt de jury de uitvoering van het stuk door de gilde niet te smaken.  Hierdoor worden we maar in vierde categorie geklasseerd.   Jammer, we hadden meer verhoopt ..... Maar wees gerust we blijven verder ons best doen om goed theater te brengen zoals jullie het wensen.   Hier kan je zelf het verslag zelf lezen.  

Hoger Op in beeld ...