Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

fietstocht hoger opOp 19 augustus 2023 organiseert de gilde voor haar leden, sponsors en vrienden een familiedag.  We komen om 14.00 uur samen aan het lokaal van de gilde. 

We wandelen in de namiddag in de landelijke en rustige omgeving van ons lokaal.  (5 à 7 km).  Wie de ruimere omgeving wil verkennen kan meefietsen met de vrienden van WTC De Blok aan een rustig tempo over een afstand van ongeveer 35 à 40 km.. We voorzien minstens één tussenstop waar we kunnen genieten van eenQRCode voor Familiedag Hoger Op 2022 drankje.  Iedereen komt terug naar het lokaal rond 18.00 uur.  Alle deelnemers kunnen dan klinken op de start van het nieuwe theaterseizoen.....

Nadien kunnen de ingeschreven personen aanschuiven voor het buffet. (specifiek voor leden, sponsors en buren).  We voorzien paella (15 euro), of friet met balletjes in tomatensaus (10 of 7 euro)... Wie enkel wil meefietsen of meewandelen betaalt 5 euro per persoon.

Graag inschrijven voor 14 augustus 2023 door te klikken op deze link of scan de QR-code in.

Vanaf 16 augustus 2021 geldt in Aalst een nieuw circulatieplan binnen de ring van de stad. Hierdoor moet je met de auto vermoedelijk een nieuwe route volgen om onze zaal te bereiken.  Voor de Aalstenaars zal deze route ondertussen vrij goed gekend zijn.  Maar wie niet van Aalst is zal het Zaal Hoger Op bereikbaarheidmisschien toch even wennen zijn.

Vandaar dat we  een  deel van het nieuwe circulatieplan hier afdrukken. Je kan  zelf wel bekijken hoe je de zaal van het Sint-Maarteninstituut aan de Moorselbaan het gemakkelijkste kan bereiken (zie groene cirkel). 

Tip:  Wie met de auto komt volgt best zo veel mogelijk de ring van Aalst en sla af aan de lichten van de binnenstraat. (cirkel met cijfer 1)   Wie kan komt het best met de fiets aangezien de capaciteit van parkeerplaatsen op de speelplaats beperkt is.

meer info op de site van de stad.

Onze eerste digitale productie gemaakt in coronatijden.....

Met trots stellen we jullie onze allereerste digitale productie voor... Online vergaderen: hoe moeilijk kan het zijn
Wat mag je verwachten ?covid19ho

 🎥 13 minuten kijkplezier 

😝 met enkele herkenbare situaties 

🙈 en soms zelfs wat gênante momenten
Maar genoeg verklapt nu... Klik op de foto en geniet in première van onze online sketch.
Vond je het leuk? Heb je goed gelachen? Smaakt het naar meer? 
Hoe dan ook hopen we jullie terug live te kunnen ontvangen in onze theaterzaal aan de Moorselbaan vanaf november 2021..........

Hoger Op in beeld ...