Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

QRCode voor DVD van Whats Up JamesHeb je onze voorstelling van ‘What’s Up James’ gemist of wil je deze nog eens opnieuw.  Heb je onze voorstelling van ‘What’s Up James’ gemist of wil je deze nog eens opnieuwbekijken?

Goed nieuws!

We bieden je met veel plezier een prachtige dvd-opname van deze productie aan.

Als abonnee kan je deze dvd bestellen voor maar 2,50 euro via onze website of via deze QRcode.Na betaling kan je de dvd ophalen vanaf zaterdag 30 april 2022 op het door jouw gekozenafhaalpunt.

Ben je geen abonnee? Dan kan je onze dvd ook kopen aan 10 euro.

Dit aanbod is éénmalig en wordt afgesloten op 15 april 2022. Wees er dus snel bij, want op isop!

Vanaf 16 augustus 2021 geldt in Aalst een nieuw circulatieplan binnen de ring van de stad. Hierdoor moet je met de auto vermoedelijk een nieuwe route volgen om onze zaal te bereiken.  Voor de Aalstenaars zal deze route ondertussen vrij goed gekend zijn.  Maar wie niet van Aalst is zal het Zaal Hoger Op bereikbaarheidmisschien toch even wennen zijn.

Vandaar dat we  een  deel van het nieuwe circulatieplan hier afdrukken. Je kan  zelf wel bekijken hoe je de zaal van het Sint-Maarteninstituut aan de Moorselbaan het gemakkelijkste kan bereiken (zie groene cirkel). 

Tip:  Wie met de auto komt volgt best zo veel mogelijk de ring van Aalst en sla af aan de lichten van de binnenstraat. (cirkel met cijfer 1)   Wie kan komt het best met de fiets aangezien de capaciteit van parkeerplaatsen op de speelplaats beperkt is.

meer info op de site van de stad.

Eindelijk kunnen we het nieuwe theaterseizoen opstarten. Na het plotseling afbreken van het seizoen 2019-2020 om de alombekende reden, zijn we blij jullie opnieuw te kunnen verwelkomen op onze twee producties van het nieuwe toneeljaar.

Ondanks de blijvende steun van de stad en onze takeaway, hebben we sinds maart 2020 geen inkomsten meer gehad. Een aantal vaste kosten zoals onze lokaalkosten bleven doorlopen en een aantal gemaakte kosten voor de afgelaste opvoeringen van  'What’s up James' konden we niet recupereren.

Hierdoor kunnen we onze originele belofte om aan onze bestaande abonnees een verlaagd abonnementstarief toe te kennen niet meer waarmaken. Daarom vragen we om voor dit seizoen de volwaardige abonnementsprijs van 15 euro per persoon te willen betalen. 

Zo geniet je als abonnee van een wezenlijke korting van 30% op de toegangskaarten en kan je bovendien de producties van onze zustervereniging Nieuw Leven bijwonen tegen een abonnementsprijs van 7,50 euro. Zo bespaar je tot wel 10 euro.

Wij danken jullie voor het begrip en hopen jullie zeker terug te zien op een van onze voorstellingen dit seizoen in onze vertrouwde zaal in het Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst.

We hebben er alvast veel zin in om 'ons theater' te brengen! 

CORONAMAATREGELEN BIJ OPVOERINGEN WHAT’S UP JAMES 

Beste toneelliefhebber, abonnee, toeschouwer, sympathisant, …

Omwille van de stijgende besmettingscijfers en de toegenomen viruscirculatie werden er op 26/10, door het overlegcomité, bijkomende beslissingen genomen die ook voor onze cultuursector van belang zijn.

 Uitbreiding mondmaskerplicht, Covid Safe Ticket en ventilatie

Voor publieke evenementen vanaf 200 personen binnen en 400 personen buiten, stelt de federale regering het gebruik voor van het Covid Safe Ticket.

Bij gebruik van het Covid Safe Ticket vervalt de mondmaskerplicht die vanaf 29 oktober ook verplicht werd in binnenruimtes van inrichtingen voor culturele en recreatieve activiteiten, waaronder schouwburgen en concertzalen.

Ondanks het feit dat wij onder de 200 personen blijven, hebben wij toch beslist van het Covid Safe Ticket te gebruiken.

Iedereen zal dus zijn/haar Covid Safe Ticket (CST) moeten voorleggen aan de ingang van de zaal waar het zal worden ingescand.

Hierdoor vervalt in principe de mondmaskerplicht (en meer afstand bewaren), maar we raden toch nog steeds het gebruik van het mondmasker aan, als beschermende veiligheid voor u, de andere toeschouwers, de cast en de medewerkers van onze toneelgilde.

 In de foyer (bar) is het mondmasker in principe eveneens niet verplicht.

We zullen ook zorgen voor ventilatie van de zaal, o.a. door de inkomdeuren voldoende open te laten tijdens de productie. Hopelijk wordt het niet te koud en zullen we er alles aan doen om het u zo aangenaam en behaaglijk mogelijk te maken.

 We raden u toch aan om iets warmere kleding te voorzien dan gewoonlijk voor het bijwonen van een toneelvoorstelling.

 We hopen dat u begrip hebt voor deze maatregelen, die enkel en alleen bedoeld zijn om het u en ons zo veilig mogelijk te maken.

 

Het Hoger Op-bestuur.

Het Hoger Op boekje houdt je op de hoogte over de Hoger Op activiteiten en bezorgt je randinformatie over onze toneelvereniging.  Het verschijnt vier keer per jaar: september - november - maart - juni   

Wie het wenst kan de HO nieuwsjes van dit seizoen hier downloaden en rustig nalezen:

2021 Hoger Op nieuwsseptember 

2021 juni   

2021 maart   

2020 december

2020 september

Hoger Op in beeld ...