Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

Een abonnement heeft gratis toegang tot de twee producties van de gilde.  Neem een abonnement en bespaar bijna 30 % We spelen in principe in de feestzaal van het Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst. (omgeving OLV ziekenhuis)

De normale toegangsprijs bedraagt 10,00 € (Leden Opendoek 9,00 €)

Ook de houders van een KANSENPAS zijn welkom.

 U kan met het abonnement eveneens gaan kijken bij de toneelvereniging Nieuw Leven. U betaalt dan slechts 7.5 euro in plaats van 10 euro. Bovendien wordt u via het Ho nieuws op de hoogte gebracht van onze activiteiten.

Een abonnement voor één persoon kost slechts 15 euro voor het seizoen 21-22.  Wenst u een abonnement dan geeft u uw naam en adres door aan één van de bestuurs- of kernleden of stuurt u ons uw gegevens door via mail . De betaling doet u eventueel contant aan een ho-lid of via overschrijving op rek. nr BE91 7805 5935 6876 met vermelding van de namen en aantal personen van uw abonnement.

Jammergenoeg kunnen we onze abonnees van het seizoen 19-20 niet meer tegemoet komen om het abonnement aa, vermaagde prijs  aan te bieden.  Er zijn ondanks alles een aantal vaste kosten die blijven doorlopen en hebben voor deze productie ook verloreten kosten gehad.  Daarom vragen we u als trouwe abonnee teurg het normale abonnementsprijs te betalen.

 

Hoger Op in beeld ...