Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

Beste toneelliefhebber en sympathisant van Hoger Op,

In navolging van de strenge maatregelen die door de overheid zijn genomen om het coronavirus te bestrijden, worden de 6 voorstellingen van ‘What’s Up James?’ - van begin april 2020 - afgelast.

Door de onzekere evolutie van de epidemie de volgende weken, hebben wij besloten om deze productie pas terug te programmeren in de loop van november 2020.

We vinden het uiteraard heel jammer, zien maanden werk voorlopig niet beloond en hopen dat onze toeschouwers en sympathisanten begrip hebben voor deze spijtige maatregel.

Wie zijn/haar plaatsen al reserveerde en betaalde, zal het exacte bedrag terugbetaald krijgen.

De abonnees die aan het begin van het seizoen hun seizoensabonnement 2019-2020 (15 € voor beide producties) betaalden, zullen hun abonnement verlengd zien tot en met november 2020 (hernemen van de productie ‘What’s Up James?’).

De lijst met deze abonnees is opgesteld en zij kunnen hun abonnement verlengen voor het seizoen 2020-2021 mits het bijstorten van 6 € (i.p.v. 7,50 €).

Ook in het Hoger Op Nieuws van juni en september 2020 zal u herinnerd worden aan ons voorstel.

Indien u vragen heeft of een andere regeling voor ogen hebt, kan u ons dat uiteraard laten weten via e-mail naar hogerop_aalst@yahoo.com of telefonisch op 0471 78 09 44.

Met hartelijke toneelgroeten,

Het bestuur van Hoger Op

  

Hoger Op in beeld ...